Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a netwerkkabels – dubbel afgeschermd

Producten 1-128 van 130

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dubbel afgeschermde CAT6a Netwerkkabels kopen?

Alle Cat6a netwerkkabels op deze pagina zijn standaard dubbel afgeschermd en voorzien van 100% koper aderparen. Hierdoor kan de beste kwaliteit behaald worden op gebied van Cat6a netwerkbekabeling.

Specificaties Cat6a - dubbel afgeschermd

De dubbel afgeschermde Cat6a netwerkkabel is voorzien van een gevlochten afscherming én een afscherming van folie. Dankzij deze dubbele afscherming kunt u ze samen met stroom- of coaxiale kabels verleggen. Bij niet afgeschermde kabels kunnen signaalstoringen (interferentie) ontstaan wat zorgt voor een instabiele of zelfs helemaal geen data overdracht. Bij een dubbel afgeschermde netwerkkabel wordt dit probleem ondervangen.

De cat6a netwerkkabel haalt snelheden tot 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500MHz.

Nu online bestellen

Kies uit een ruim assortiment CAT6a netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16 uur besteld? Dan verzenden wij het nog dezelfde dag!