Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat7 netwerkkabels – dubbel afgeschermd

Pagina
per pagina

Dubbel afgeschermde Cat7 Netwerkkabels kopen?

Standaard zijn alle Cat7 netwerkkabels in onze shop dubbel afgeschermd en voorzien van 100% aderparen voor de beste kwaliteit. Cat7 netwerkbekabeling is zeer geschikt voor netwerken waarbij hoge snelheden en een verbinding van groot belang zijn.

Specificaties Cat7 - dubbel afgeschermd

De dubbel afgeschermde Cat7 netwerkkabel is voorzien van een gevlochten afscherming én een afscherming door middel van een foliie. Dankzij de dubbele afscherming is het mogelijk om de kabel samen met stroom- en/of coaxiale kabels te verleggen, zonder dat deze signaal verstoringen veroorzaken. Bij niet afgeschermde cat7 netwerkkabels kunnen signaalstoringen door interferentie ontstaan. Dit zorgt voor een instabiele data-overdracht. Bij een (dubbel) afgeschermde kabel wordt dit probleem ondervangen.

De cat7 netwerkkabel haalt snelheden tot 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 600MHz.

Nu online bestellen

Kies uit ons ruime assortiment Cat7 netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16.00 besteld? Dan verzenden wij het nog dezelfde dag! In de meeste gevallen heeft u de bestelling dan al de volgende dag op locatie.