Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat7 netwerkkabels – dubbel afgeschermd

Pagina
per pagina

Dubbel afgeschermde Cat7 Netwerkkabels kopen?

Standaard zijn alle Cat7 netwerkkabels in onze shop dubbel afgeschermd en voorzien van 100% aderparen voor de beste kwaliteit. Cat7 netwerkbekabeling is zeer geschikt voor netwerken waarbij hoge snelheden en een verbinding van groot belang zijn.

Specificaties Cat7 - dubbel afgeschermd

De dubbel afgeschermde Cat7 netwerkkabel is voorzien van een gevlochten afscherming én een afscherming door middel van een foliie. Dankzij de dubbele afscherming is het mogelijk om de kabel samen met stroom- en/of coaxiale kabels te verleggen, zonder dat deze signaal verstoringen veroorzaken. Bij niet afgeschermde cat7 netwerkkabels kunnen signaalstoringen door interferentie ontstaan. Dit zorgt voor een instabiele data-overdracht. Bij een (dubbel) afgeschermde kabel wordt dit probleem ondervangen.

De cat7 netwerkkabel haalt snelheden tot 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 600MHz.

Nu online bestellen

Kies uit ons ruime assortiment Cat7 netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16.00 besteld? Dan verzenden wij het nog dezelfde dag! In de meeste gevallen heeft u de bestelling dan al de volgende dag op locatie.