Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Markering netwerkkabels

Markering voor netwerkkabels – Breng overzicht en structuur in uw netwerkbekabeling

Indien u overzicht en structuur in de netwerkbekabeling wilt aanbrengen is markering voor netwerkkabels wellicht de oplossing. Ons assortiment bestaat uit wrap around stickers en V-vorm markering voor netwerkkabels. Stickers voor netwerkkabels kunnen beschreven en bedrukt worden en V-vorm markering voor netwerkkabels zijn gele opdruk stukken bedoeld voor netwerkbekabeling. De markeringen zijn voorgedrukt met een cijfer van 0-9.

Markering voor netwerkkabels kopen?

Heeft u markering voor netwerkkabels nodig? Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld? Dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.