Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerktools

Netwerktools kopen – Alle tools voor het installeren van een netwerk

Wanneer u privé of zakelijk een netwerkverbinding wilt installeren zijn diverse netwerktools benodigd. Ons assortiment bevat alle hulpmiddelen die benodigd zijn voor het aan leggen van een goede netwerkverbinding.

Netwerktools kopen?

Voordat u netwerktools gaat kopen, is het handig om te kijken welke netwerkaccessoires u gaat gebruiken en wilt gaan monteren. Op deze manier kunt u inschatten welke netwerktools u nodig heeft. Elke netwerktool heeft namelijk zijn eigen functie. Striptangen zijn er voor het strippen van een netwerkkabel, een krimptang is er voor het krimpen van netwerkstekkers en een geïnstalleerde netwerkverbinding test u met één van onze testerkits. Indien u netwerkdozen voorziet van een LSA strook, dan heeft u een LSA netwerktang nodig.

Bestel netwerktools eenvoudig en snel

Heeft u een netwerktool op een werkdag vóór 16.00 uur besteld dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.