Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerktools

Netwerktools kopen – Alle tools voor het installeren van een netwerk

Wanneer u privé of zakelijk een netwerkverbinding wilt installeren zijn diverse netwerktools benodigd. Ons assortiment bevat alle hulpmiddelen die benodigd zijn voor het aan leggen van een goede netwerkverbinding.

Netwerktools kopen?

Voordat u netwerktools gaat kopen, is het handig om te kijken welke netwerkaccessoires u gaat gebruiken en wilt gaan monteren. Op deze manier kunt u inschatten welke netwerktools u nodig heeft. Elke netwerktool heeft namelijk zijn eigen functie. Striptangen zijn er voor het strippen van een netwerkkabel, een krimptang is er voor het krimpen van netwerkstekkers en een geïnstalleerde netwerkverbinding test u met één van onze testerkits. Indien u netwerkdozen voorziet van een LSA strook, dan heeft u een LSA netwerktang nodig.

Bestel netwerktools eenvoudig en snel

Heeft u een netwerktool op een werkdag vóór 16.00 uur besteld dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.