Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Gereedschapsets voor netwerkkabels

 1. Gereedschapset voor netwerkkabels
  Gereedschapset voor netwerkkabels
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET
  Beoordeling:
  93.1000%
  € 22,95 € 27,77
 2. Professionele gereedschapset voor netwerkkabels
  Professionele gereedschapset voor netwerkkabels
  Art.nr. (SKU): DC-TOOLSET-PRO
  Beoordeling:
  79.0833%
  € 32,95 € 39,87

Gereedschapsets kopen?

Bij het maken van een netwerkverbinding bent u diverse hulpmiddelen nodig. De kabel moet gestript worden door middel van een striptang, de netwerkdozen voorzien van een LSA strook moeten afgemonteerd worden met een LSA netwerktool en netwerkstekkers moeten aangeknepen worden op de kabel met behulp van een krimptang. Met een netwerk testkit wordt uiteindelijk getest of de verbinding correct is.

Indien u geen van deze hulpmiddelen in huis heeft is het handig om een gereedschapset voor netwerkkabels aan te schaffen. Deze gereedschap set voor netwerkkabels bevat namelijk alle hulpmiddelen voor het installeren van een netwerkkabel.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Heeft u een gereedschapset voor netwerkkabels op een werkdag vóór 16.00 uur besteld dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.