Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Gereedschapsets voor netwerkkabels

Gereedschapsets kopen?

Bij het maken van een netwerkverbinding bent u diverse hulpmiddelen nodig. De kabel moet gestript worden door middel van een striptang, de netwerkdozen voorzien van een LSA strook moeten afgemonteerd worden met een LSA netwerktool en netwerkstekkers moeten aangeknepen worden op de kabel met behulp van een krimptang. Met een netwerk testkit wordt uiteindelijk getest of de verbinding correct is.

Indien u geen van deze hulpmiddelen in huis heeft is het handig om een gereedschapset voor netwerkkabels aan te schaffen. Deze gereedschap set voor netwerkkabels bevat namelijk alle hulpmiddelen voor het installeren van een netwerkkabel.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Heeft u een gereedschapset voor netwerkkabels op een werkdag vóór 16.00 uur besteld dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.