Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels - enkel afgeschermd

per pagina

Cat5e netwerkkabels – enkel afgeschermd

De meest gebruikte netwerkkabels zijn ook verkrijgbaar met een extra bescherming. Enkel afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn afgeschermd met een folie en hierdoor bestand tegen storende signalen.

Specificaties Cat5e – enkel afgeschermd

Bij enkel afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn de aderparen in de kabel met een beschermende folie omhult. Hierdoor kunt u deze kabels samen met stroom- of coaxiale kabels in een loze leiding leggen. De beschermende folie zorgt ervoor dat de signalen van de netwerkkabel niet verstoord worden.

Nu online bestellen

Kies uit ons volledige assortiment Cat5e netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.