Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels - enkel afgeschermd

per pagina

Cat5e netwerkkabels – enkel afgeschermd

De meest gebruikte netwerkkabels zijn ook verkrijgbaar met een extra bescherming. Enkel afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn afgeschermd met een folie en hierdoor bestand tegen storende signalen.

Specificaties Cat5e – enkel afgeschermd

Bij enkel afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn de aderparen in de kabel met een beschermende folie omhult. Hierdoor kunt u deze kabels samen met stroom- of coaxiale kabels in een loze leiding leggen. De beschermende folie zorgt ervoor dat de signalen van de netwerkkabel niet verstoord worden.

Nu online bestellen

Kies uit ons volledige assortiment Cat5e netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.