Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Testerkits voor netwerkkabels

Testerkits voor netwetwerkkabels kopen?

Wanneer er een netwerkstekker wordt geplaatst op een netwerkkabel op rol, is het wel fijn om te weten of deze correct is aangesloten. Dit kan getest worden met één van onze testerkits voor netwerkkabels. Deze testerkits zijn voorzien van acht lampjes, één voor iedere aderpaar. Bij een juiste netwerkverbinding is het belangrijk dat, wanneer er getest wordt, alle lampjes een keer hebben gebrand. Indien dit niet het geval is, dan is het aderpaar waar het lampje niet van brand niet correct aangesloten.

In ons assortiment vindt u naast de testerkits netwerkkabels diverse andere test- en meet apparatuur.

Bestel eenvoudig online

Bestel testerkits voor netwerkkabels eenvoudig en snel bij Netwerkkabel.nl