Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels voor buiten

Cat5e netwerkkabel voor buiten kopen?

Indien er in de tuin, bijvoorbeeld bij de veranda of in de schuur, een netwerkverbinding nodig is, dan zijn netwerkkabels benodigd. Om te voorkomen dat een netwerkkabel beschadigd raakt omdat de mantel niet geschikt is voor buiten, kunt u hiervoor een Cat5e netwerkkabel met een speciale buitenmantel gebruiken.

Een Cat5e netwerkkabel voor buiten heeft een speciale mantel waardoor u de netwerkkabel niet door een loze leiding maar gewoon los in de grond kunt leggen. De mantel van deze netwerkkabel is weersbestendig (UV- en waterbestendig) en beschermt tegen ongedierte.