Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels – dubbel afgeschermd

Pagina
per pagina

SSTP CAT6 Netwerkkabels kopen?

Cat6 netwerkbekabeling is ook verkrijgbaar met een extra bescherming. Dubbel afgeschermde Cat6 netwerkkabels zijn afgeschermd met een folie en zijn hierdoor bestand tegen storende signalen.

Specificaties Cat6 – dubbel afgeschermd

Bij dubbel afgeschermde Cat6 netwerkkabels is de kabel met een beschermende folie omhult en een vlechtwerk afscherming. Hierdoor kunt u deze kabels samen met stroom- of coaxiale kabels verleggen. De beschermende folie zorgt ervoor dat de signalen van het netwerkkabel niet verstoord worden.

Nu online bestellen

Kies uit ons volledig assortiment Cat6 netwerkkabels en bestel direct online. Op een werkdag vóór 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden.