Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels – niet afgeschermd

per pagina

Cat5e netwerkkabels – de meest gebruikte netwerkkabel

Cat5e netwerkkabels zijn de meest gebruikte netwerkkabels en worden gebruikt om apparaten te verbinden met het internet, bijvoorbeeld computers. Cat5e netwerkkabels zijn de 5de generatie netwerkkabels, de oude standaard netwerkkabels.

Specificaties Cat5e – niet afgeschermd

Niet afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn kabels met acht aderparen. Deze aderparen zijn gemaakt van CCA, een koperdraad met een aluminium kern. Een netwerkkabel is geschikt voor het overbrengen van data met een snelheid van 1000 MB/s, bij een doorvoersnelheid van 100 Megahertz.

Cat5e netwerkkabels in verschillende maten en kleuren

Op netwerkkabel.nl vindt u het grootste aanbod aan Cat5e netwerkkabels. Niet afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn in diverse lengtes verkrijgbaar van 0,25m tot 50m en in vele verschillende kleuren van zwart tot roze.

Bestel nu online

Kies nu de juiste kabel voor uw netwerkoplossing en bestel direct online op netwerkkabel.nl. Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld, mits voorradig, is dezelfde dag verzonden.