Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels – niet afgeschermd

per pagina

Cat5e netwerkkabels – de meest gebruikte netwerkkabel

Cat5e netwerkkabels zijn de meest gebruikte netwerkkabels en worden gebruikt om apparaten te verbinden met het internet, bijvoorbeeld computers. Cat5e netwerkkabels zijn de 5de generatie netwerkkabels, de oude standaard netwerkkabels.

Specificaties Cat5e – niet afgeschermd

Niet afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn kabels met acht aderparen. Deze aderparen zijn gemaakt van CCA, een koperdraad met een aluminium kern. Een netwerkkabel is geschikt voor het overbrengen van data met een snelheid van 1000 MB/s, bij een doorvoersnelheid van 100 Megahertz.

Cat5e netwerkkabels in verschillende maten en kleuren

Op netwerkkabel.nl vindt u het grootste aanbod aan Cat5e netwerkkabels. Niet afgeschermde Cat5e netwerkkabels zijn in diverse lengtes verkrijgbaar van 0,25m tot 50m en in vele verschillende kleuren van zwart tot roze.

Bestel nu online

Kies nu de juiste kabel voor uw netwerkoplossing en bestel direct online op netwerkkabel.nl. Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld, mits voorradig, is dezelfde dag verzonden.