Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels voor buiten

per pagina

Cat6 netwerkkabels voor buiten

Cat6 buitenkabels zijn speciaal ontworpen zodat ze gelijk in de grond aangelegd kunnen worden. Eerst een buis aanleggen waar de kabel doorheen gelegd kan worden is dus niet nodig. Ze zijn weerbestendig. Een netwerkkabel voor buiten is beschermd tegen UV-straling, knaagdieren en alle weersomstandigheden.

Specificaties Cat6 netwerkkabel voor buiten

De Cat6 buitenkabel is verkrijgbaar afgeschermde en niet afgeschermde varianten en heeft verder dezelfde eigenschappen als normale cat6 netwerkkabels. De kabel kan snelheden aam tot 1 GB/s bij een doorvoernselheid van 250 MHz. De Cat 6 buitenkabel is verkrijgbaar in lengtes van 10 tot 100 meter.

Bestel nu online

Maak een keuze uit het ruime assortiment en bestel uw netwerkkabel voor buiten bij netwerkkabel.nl. Voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!