Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels voor buiten

per pagina

Cat6 netwerkkabels voor buiten

Cat6 buitenkabels zijn speciaal ontworpen zodat ze gelijk in de grond aangelegd kunnen worden. Eerst een buis aanleggen waar de kabel doorheen gelegd kan worden is dus niet nodig. Ze zijn weerbestendig. Een netwerkkabel voor buiten is beschermd tegen UV-straling, knaagdieren en alle weersomstandigheden.

Specificaties Cat6 netwerkkabel voor buiten

De Cat6 buitenkabel is verkrijgbaar afgeschermde en niet afgeschermde varianten en heeft verder dezelfde eigenschappen als normale cat6 netwerkkabels. De kabel kan snelheden aam tot 1 GB/s bij een doorvoernselheid van 250 MHz. De Cat 6 buitenkabel is verkrijgbaar in lengtes van 10 tot 100 meter.

Bestel nu online

Maak een keuze uit het ruime assortiment en bestel uw netwerkkabel voor buiten bij netwerkkabel.nl. Voor 16 uur besteld, dezelfde dag verzonden!