Tiewraps

37 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tiewraps – Overzicht en structuur in uw bekabeling

Netwerkkabels zijn het onderdeel voor een bekabelde netwerk. Indien elke kamer in huis of elke ruimte in kantoor wordt voorzien van netwerkbekabeling dan komen ze op één punt bij elkaar voor de afwerking. Om het overzicht niet kwijt te raken en structuur aan te brengen in de netwerkbekabeling kunt u gebruik maken van klittenband, beschermingstape, tiewraps.

Klittenband

In ons assortiment zijn drie soorten klittenband te bestellen, namelijk in de breedte van 12,5mm, 20mm of 25mm. Het voordeel is dat deze klittenband zowel aan de voor- als aan de achterzijde kleeft en herbruikbaar is. Elke rol is verkrijgbaar in een lengte 25 meter.

Beschermingstape

Wanneer u gebruikt wilt maken van kleurcodering om overzicht te creëren in uw netwerkbekabeling is beschermingstape wellicht de oplossing. Beschermingstape is verkrijgbaar in diverse kleuren, is elastisch, zelfklevend en beschermt gestripte netwerkkabels.

Tiewraps

Ook door het gebruiken van tiewraps kunt u gebruik maken van kleurcodering om structuur aan te brengen in uw netwerkbekabeling. De tiewraps zijn gemaakt van Polyamide en hebben het voordeel dat ze halogeen vrij zijn.