Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Tiewraps

per pagina

Tiewraps – Overzicht en structuur in uw bekabeling

Netwerkkabels zijn het onderdeel voor een bekabelde netwerk. Indien elke kamer in huis of elke ruimte in kantoor wordt voorzien van netwerkbekabeling dan komen ze op één punt bij elkaar voor de afwerking. Om het overzicht niet kwijt te raken en structuur aan te brengen in de netwerkbekabeling kunt u gebruik maken van klittenband, beschermingstape, tiewraps.

Klittenband

In ons assortiment zijn drie soorten klittenband te bestellen, namelijk in de breedte van 12,5mm, 20mm of 25mm. Het voordeel is dat deze klittenband zowel aan de voor- als aan de achterzijde kleeft en herbruikbaar is. Elke rol is verkrijgbaar in een lengte 25 meter.

Beschermingstape

Wanneer u gebruikt wilt maken van kleurcodering om overzicht te creëren in uw netwerkbekabeling is beschermingstape wellicht de oplossing. Beschermingstape is verkrijgbaar in diverse kleuren, is elastisch, zelfklevend en beschermt gestripte netwerkkabels.

Tiewraps

Ook door het gebruiken van tiewraps kunt u gebruik maken van kleurcodering om structuur aan te brengen in uw netwerkbekabeling. De tiewraps zijn gemaakt van Polyamide en hebben het voordeel dat ze halogeen vrij zijn.