Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Tiewraps

per pagina

Tiewraps – Overzicht en structuur in uw bekabeling

Netwerkkabels zijn het onderdeel voor een bekabelde netwerk. Indien elke kamer in huis of elke ruimte in kantoor wordt voorzien van netwerkbekabeling dan komen ze op één punt bij elkaar voor de afwerking. Om het overzicht niet kwijt te raken en structuur aan te brengen in de netwerkbekabeling kunt u gebruik maken van klittenband, beschermingstape, tiewraps.

Klittenband

In ons assortiment zijn drie soorten klittenband te bestellen, namelijk in de breedte van 12,5mm, 20mm of 25mm. Het voordeel is dat deze klittenband zowel aan de voor- als aan de achterzijde kleeft en herbruikbaar is. Elke rol is verkrijgbaar in een lengte 25 meter.

Beschermingstape

Wanneer u gebruikt wilt maken van kleurcodering om overzicht te creëren in uw netwerkbekabeling is beschermingstape wellicht de oplossing. Beschermingstape is verkrijgbaar in diverse kleuren, is elastisch, zelfklevend en beschermt gestripte netwerkkabels.

Tiewraps

Ook door het gebruiken van tiewraps kunt u gebruik maken van kleurcodering om structuur aan te brengen in uw netwerkbekabeling. De tiewraps zijn gemaakt van Polyamide en hebben het voordeel dat ze halogeen vrij zijn.