Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a netwerkkabels

CAT6a netwerkkabels kopen

CAT6a netwerkkabels zijn de opvolger van de CAT6 netwerkbekabeling. Een CAT6a netwerkkabel is in staat data over te brengen met snelheden van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. CAT6a netwerkkabels zijn standaard voorzien van een SSTP beschermklasse. Door deze beschermklasse is de netwerkkabel beschermt tegen signaal verstorende effecten. U kunt daardoor een CAT6a netwerkkabel samen door één buis voeren met COAX- en/of stroomkabels.

Bestel uw CAT6a netwerkkabels voordelig online

Netwerkkabel.nl is dé specialist op gebied van netwerkkabels. Wij bieden een ruim aanbod netwerkbekabeling en toebehoren tegen scherpe prijzen.