Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a netwerkkabels

CAT6a netwerkkabels kopen

CAT6a netwerkkabels zijn de opvolger van de CAT6 netwerkbekabeling. Een CAT6a netwerkkabel is in staat data over te brengen met snelheden van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. CAT6a netwerkkabels zijn standaard voorzien van een S/FTP beschermklasse. Door deze beschermklasse is de netwerkkabel beschermt tegen signaal verstorende effecten. U kunt daardoor een CAT6a netwerkkabel samen door één buis voeren met COAX- en/of stroomkabels.

Bestel uw CAT6a netwerkkabels voordelig online

Netwerkkabel.nl is dé specialist op gebied van netwerkkabels. Wij bieden een ruim aanbod netwerkbekabeling en toebehoren tegen scherpe prijzen.