Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat6 netwerkkabel op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM Cat6 netwerkkabels op rol kopen?

DANICOM netwerkkabels zijn bijzonder geschikt voor het aanleggen van een professioneel netwerk. De kabels zijn gemaakt van 100% koper en zorgen voor een hoogwaardige en betrouwbare netwerkverbinding ook over lange afstanden. Bij 100% koperkabels komen kabelbreuken minder vaak voor dan bij niet 100% koperkabels. DANICOM netwerkkabels worden met CPR classificatie geleverd.

Verschillende uitvoeringen netwerkkabels

Wij bieden DANICOM netwerkkabels in verschillende uitvoeringen aan. Denkt u hier aan netwerkkabels met een stugge kern voor LSA stroken of een soepele kern voor RJ45 connectoren. Ook kiest u de juiste afscherming. De DANICOM netwerkkabels zijn in diverse lengtematen beschikbaar.

DANICOM Cat6 netwerkkabels online bestellen

Bij www.netwerkkabels.nl bieden wij Cat6 netwerkbekabeling op rol van DANICOM. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, worden, mits voorradig, dezelfde dag nog verzonden. Wij bieden tevens Netwerk accessoires en Aver laptopkarren aan.