Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkdozen in-/ opbouw

per pagina

Netwerkdozen kopen?

Indien u elke ruimte van uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van een bekabelde netwerkverbinding is het gebruik van netwerkdozen wellicht een optie. Netwerkdozen zorgen voor een nette afwerking in de ruimte en brengen overzicht aan in het netwerk aangezien de aansluitingen genummerd kunnen worden. Let u wel op dat u voor het afmonteren van een netwerkdoos een stugge netwerkkabel op rol en een LSA netwerktool benodigd bent.

Welke netwerkdoos moet ik kiezen?

Netwerkdozen zijn in diverse varianten te bestellen. Ons assortiment bestaat uit zowel inbouw- als opbouw netwerkdozen en zijn verkrijgbaar in de varianten afgeschermd en niet afgeschermd. Kies de netwerkdoos die dezelfde kenmerken heeft als de netwerkkabel die u gaat gebruiken.