Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerk Installatiesets

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Netwerk installatieset kopen?

Een netwerk installatieset is voorzien van alle bendigdheden voor het aanleggen van een bekabeld netwerk thuis of op kantoor. De sets zijn compleet uitgevoerd met een dubbel afgeschermde netwerkkabel op rol, dubbel afgeschermde netwerk patchkabels, een patchpaneel, afgeschermde inbouw netwerkdozen, een kabel kniptang en een LSA netwerktool. Het aantal netwerkkabels en netwerkdozen is afhankelijk van de standaard of Plus installatieset.

Bespaar tijd en kosten

U hoeft niet zelf meer alle benodigde netwerkaccessoires en gereedschappen bij elkaar te zoeken. Tevens betaalt u minder door de extra voordelige setprijs. Mist u toch nog een bepaald accessoire of een netwerktool? Dan kunt u deze natuurlijk los mee bestellen. In onze shop vindt u alle type netwerkkabels, aanverwante accessoires en netwerktools.