Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerk Installatiesets

Netwerk installatieset kopen?

Een netwerk installatieset is voorzien van alle bendigdheden voor het aanleggen van een bekabeld netwerk thuis of op kantoor. De sets zijn compleet uitgevoerd met een dubbel afgeschermde netwerkkabel op rol, dubbel afgeschermde netwerk patchkabels, een patchpaneel, afgeschermde inbouw netwerkdozen, een kabel kniptang en een LSA netwerktool. Het aantal netwerkkabels en netwerkdozen is afhankelijk van de standaard of Plus installatieset.

Bespaar tijd en kosten

U hoeft niet zelf meer alle benodigde netwerkaccessoires en gereedschappen bij elkaar te zoeken. Tevens betaalt u minder door de extra voordelige setprijs. Mist u toch nog een bepaald accessoire of een netwerktool? Dan kunt u deze natuurlijk los mee bestellen. In onze shop vindt u alle type netwerkkabels, aanverwante accessoires en netwerktools.