Cat5e netwerkkabels op rol

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cat5e netwerkkabel op rol kopen?

Omdat op een Cat5e netwerkkabel op rol nog geen netwerkstekkers zijn gemonteerd, is het eenvoudig deze door de muur of een loze leiding te trekken. Op deze manier kunt eenvoudig een netwerkkabel van de ene naar de andere ruimte trekken en netjes wegwerken. Cat5e netwerkkabels op rol zijn verkrijgbaar in verschillende specificaties, zoals netwerkkabels gemaakt van 100% koper of CCA. CCA betekent dat de aderparen van de kabels bestaan uit koper met een aluminium kern. Een netwerkkabel van 100% koper bestaan volledig uit koper, hebben nauwelijks kwaliteitsverlies en is aanzienlijk flexibeler dan een CCA kabel

Om interferentie op de netwerkkabel te voorkomen kiest u dan voor de afgeschermde variant (FTP/ SFTP).

Een soepele kern wordt gebruikt voor het monteren van een netwerkstekker. Een netwerkkabel met stugge kern wordt afgemonteerd op een netwerkdoos of patchpaneel.

Bestel nu online

Met een ruim aanbod en scherpe prijzen bent u bij Netwerkkabel.nl aan het juiste adres voor uw nieuwe cat5e netwerkkabel op rol. Als u op een werkdag voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan verzenden wij het, mits op voorraad, nog dezelfde dag.