Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Krimptangen voor netwerkstekkers

Krimptang voor netwerkstekkers kopen?

Indien er een netwerkkabel door een loze leiding getrokken moet worden is het verstandig om te kiezen voor een netwerkkabel op rol. Een netwerkkabel op rol is nog niet voorzien van netwerkstekkers en past daarom door een loze leiding of een klein gat in de muur. Wanneer de netwerkkabel op zijn plek ligt kunnen er netwerkstekkers aan beide zijden gemonteerd worden. Om ervoor te zorgen dat de aders van de kabel goed vastgeklemd zitten in de netwerkstekker is een krimptang benodigd.

Diverse krimptangen bestellen bij netwerkkabel.nl

Ons assortiment bestaat uit twee verschillende krimptangen. De standaard krimptang is specifiek bedoelt voor het aanknijpen van RJ45 netwerkstekkers. Professionele krimptangen bieden de mogelijkheid om zowel RJ45 als RJ11 netwerkstekkers aan te knijpen. Tevens is de professionele krimptang eenvoudiger in gebruik.