Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Krimptangen voor netwerkstekkers

Krimptang voor netwerkstekkers kopen?

Indien er een netwerkkabel door een loze leiding getrokken moet worden is het verstandig om te kiezen voor een netwerkkabel op rol. Een netwerkkabel op rol is nog niet voorzien van netwerkstekkers en past daarom door een loze leiding of een klein gat in de muur. Wanneer de netwerkkabel op zijn plek ligt kunnen er netwerkstekkers aan beide zijden gemonteerd worden. Om ervoor te zorgen dat de aders van de kabel goed vastgeklemd zitten in de netwerkstekker is een krimptang benodigd.

Diverse krimptangen bestellen bij netwerkkabel.nl

Ons assortiment bestaat uit twee verschillende krimptangen. De standaard krimptang is specifiek bedoelt voor het aanknijpen van RJ45 netwerkstekkers. Professionele krimptangen bieden de mogelijkheid om zowel RJ45 als RJ11 netwerkstekkers aan te knijpen. Tevens is de professionele krimptang eenvoudiger in gebruik.