Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkstekkers

per pagina

Netwerkstekkers kopen?

Wanneer een netwerkkabel door een leiding of een gat in de muur getrokken moet worden, is het verstandig om gebruik te maken van een netwerkkabel op rol. Aangezien netwerkkabels op rol nog niet zijn voorzien van netwerkstekkers, worden deze achteraf op de kabel gemonteerd. Netwerkstekkers zijn nodig om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding.

Welke netwerkstekker moet ik kiezen?

Er zijn netwerkstekkers in diverse varianten te bestellen. Welke netwerkstekker u gaat gebruiken is afhankelijk van de specificaties van de netwerkkabel op rol die u gaat installeren. Houdt u dezelfde specificaties ook aan bij het kiezen van een netwerkstekker. Indien u bijvoorbeeld een netwerkkabel gaat gebruiken die afgeschermd is, dan heeft u ook afgeschermde netwerkstekkers nodig. Hoewel er wordt geadviseerd netwerkstekkers op een soepele netwerkkabel te monteren, zijn er ook specifieke netwerkstekkers voor een stugge netwerkkabel verkrijgbaar.

Netwerkstekkers koopt u eenvoudig en snel bij Netwerkkabel.nl