Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkstekkers

per pagina

Netwerkstekkers kopen?

Wanneer een netwerkkabel door een leiding of een gat in de muur getrokken moet worden, is het verstandig om gebruik te maken van een netwerkkabel op rol. Aangezien netwerkkabels op rol nog niet zijn voorzien van netwerkstekkers, worden deze achteraf op de kabel gemonteerd. Netwerkstekkers zijn nodig om apparatuur te voorzien van een netwerkverbinding.

Welke netwerkstekker moet ik kiezen?

Er zijn netwerkstekkers in diverse varianten te bestellen. Welke netwerkstekker u gaat gebruiken is afhankelijk van de specificaties van de netwerkkabel op rol die u gaat installeren. Houdt u dezelfde specificaties ook aan bij het kiezen van een netwerkstekker. Indien u bijvoorbeeld een netwerkkabel gaat gebruiken die afgeschermd is, dan heeft u ook afgeschermde netwerkstekkers nodig. Hoewel er wordt geadviseerd netwerkstekkers op een soepele netwerkkabel te monteren, zijn er ook specifieke netwerkstekkers voor een stugge netwerkkabel verkrijgbaar.

Netwerkstekkers koopt u eenvoudig en snel bij Netwerkkabel.nl