Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat7 netwerkkabel op rol - 100% koper

Cat7 Netwerkkabel op Rol kopen?

Wanneer er netwerkkabels naar een andere ruimte aangelegd moeten worden dan is het vaak nodig om de kabel te trekken door een loze leiding of muur.  Hiervoor is een netwerkkabel op rol de beste optie omdat ze niet voorzien zijn van netwerkstekker. Een Cat7 netwerkkabel op rol is dan ook veel makkelijker te trekken.

Specificaties Cat7 netwerkkabels op rol

Een cat7 netwerkkabel op rol is net als de andere cat7 kabels geschikt voor snelheden tot 10 GB/s bij een doorvoersnelheid van 600MHz. Het assortiment bestaat uit kabels met een lengte tot maar liefst 1000 meter. Komt de kabel langs een stroom- of coaxiale kabel te liggen? Dan zorgt de dubbele afscherming in de kabel ervoor dat interferentie wordt voorkomen.

Bestel nu online

Kies uit ons ruime assortiment Cat7 netwerkkabels op rol en bestel online. Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld? Dan verzenden wij het nog dezelfde dag! In de meeste gevallen heeft u de bestelling dan al de volgende dag op locatie!