Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM Cat7 netwerkkabel op rol - 100% koper

Cat7 Netwerkkabel op Rol kopen?

Wanneer er netwerkkabels naar een andere ruimte aangelegd moeten worden dan is het vaak nodig om de kabel te trekken door een loze leiding of muur.  Hiervoor is een netwerkkabel op rol de beste optie omdat ze niet voorzien zijn van netwerkstekker. Een Cat7 netwerkkabel op rol is dan ook veel makkelijker te trekken.

Specificaties Cat7 netwerkkabels op rol

Een cat7 netwerkkabel op rol is net als de andere cat7 kabels geschikt voor snelheden tot 10 GB/s bij een doorvoersnelheid van 600MHz. Het assortiment bestaat uit kabels met een lengte tot maar liefst 1000 meter. Komt de kabel langs een stroom- of coaxiale kabel te liggen? Dan zorgt de dubbele afscherming in de kabel ervoor dat interferentie wordt voorkomen.

Bestel nu online

Kies uit ons ruime assortiment Cat7 netwerkkabels op rol en bestel online. Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld? Dan verzenden wij het nog dezelfde dag! In de meeste gevallen heeft u de bestelling dan al de volgende dag op locatie!