Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat7 netwerkkabels

CAT7 netwerkkabel – razend snelle verbindingen

CAT7 netwerkkabel zijn de nieuwste generatie netwerkkabels. CAT7 netwerkkabels zijn geschikt voor snelheden tot 10 GB met een doorvoersnelheid van 600 MHz. De aderparen zijn van 100% koper en zijn dubbel afgeschermd (S/FTP) tegen storingen en ruis. Daarnaast zijn de aderparen nog eens extra afgeschermd door metaalfolie (PIMF).

CAT7 netwerkkabel nu online bestellen

Bij ons vindt u CAT7 netwerkkabels in verschillende kleuren en lengtes. Kies uit ons ruim assortiment netwerkkabels en accessoires.