Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat7 netwerkkabels

CAT7 netwerkkabel – razend snelle verbindingen

CAT7 netwerkkabel zijn de nieuwste generatie netwerkkabels. CAT7 netwerkkabels zijn geschikt voor snelheden tot 10 GB met een doorvoersnelheid van 600 MHz. De aderparen zijn van 100% koper en zijn dubbel afgeschermd (S/FTP) tegen storingen en ruis. Daarnaast zijn de aderparen nog eens extra afgeschermd door metaalfolie (PIMF).

CAT7 netwerkkabel nu online bestellen

Bij ons vindt u CAT7 netwerkkabels in verschillende kleuren en lengtes. Kies uit ons ruim assortiment netwerkkabels en accessoires.