Cat6 netwerkkabels op rol

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cat6 Netwerkkabel op rol kopen?

Als er netwerkkabels naar andere ruimtes aangelegd moeten worden dan is het vaak nodig om een netwerkkabel te trekken door een loze leiding of muur. Een netwerkkabel op rol is hiervoor geschikt aangezien ze niet zijn voorzien van netwerkstekkers. Een Cat6 netwerkkabel op rol is daarom eenvoudiger te trekken.

Specificaties Cat6 netwerkkabels op rol

Net als alle cat6 netwerkbekabeling, is ook een cat6 netwerkkabel op rol geschikt voor snelheden tot 1 GB/s bij een doorvoersnelheid van 250MHz. U heeft de keuze uit kabels met CCA of 100% koper aderparen. CCA aderparen zijn voorzien van koperen paren met een aluminium kern en 100% koper aderparen zijn volledig van koper. De 100% koper cat6 netwerkkabels op rol bieden de meest stabiele kwaliteit voor data-overdracht en ze zijn aanzienlijk flexibeler dan de CCA kabels.

Kies voor een afgeschermde Cat6 kabel op rol als u deze door een zelfde leiding gaat trekken als een stroom- of coax kabel. Doordat de aderparen zijn afgeschermd met een folie wordt signaal verstoring door andere bekabeling voorkomen.

Bestel nu online

Met een ruim aanbod en scherpe prijzen bent u bij Netwerkkabel.nl aan het juiste adres voor uw nieuwe cat6 netwerkkabel op rol. Als u op een werkdag voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan verzenden wij het, mits op voorraad, nog dezelfde dag!