Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels – 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 100% koper netwerkkabel kopen?

Cat6 netwerkkabels zijn naast CCA ook verkrijgbaar als 100% koper Cat6 netwerkkabels. Hiermee haalt u de beste kwaliteit netwerkkabels in huis. Wij raden daarom aan bij het aanleggen van een netwerkoplossing altijd gebruik te maken van netwerkkabels met 100% koper aders. Want alleen met 100% koper Cat6 netwerkkabels kunt u gegarandeerd de volledige snelheid behalen volgens de ISO/IEC norm.

Specificaties 100% koper netwerkkabels

Netwerkkabels met de hoogste kwaliteit mogen een maximale weerstand van 9,38 Ohm DC per 100 meter bieden. Dit geldt voor netwerkkabels met een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Met een CCA Cat6 netwerkkabel kunnen deze snelheden ook behaald worden maar zal de kabeldikte toenemen.
Daarnaast bieden 100% koper Cat6 netwerkkabels nog andere voordelen tegenover CCA netwerkkabels. Cat6 100% koper netwerkkabels zijn flexibeler, vooral op de lange termijn. Hierdoor is de kans op kabelbreuken aanzienlijk kleiner. Ook kunnen langere afstanden overbrugt worden.

Het grootste online aanbod

Op netwerkkabel.nl vindt u het grootste aanbod netwerkkabels. Bestel daarom nu uw 100% koper Cat6 netwerkkabel op netwerkkabel.nl