Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels – 100% koper

Pagina
per pagina

Cat6 100% koper netwerkkabel kopen?

Cat6 netwerkkabels zijn naast CCA ook verkrijgbaar als 100% koper Cat6 netwerkkabels. Hiermee haalt u de beste kwaliteit netwerkkabels in huis. Wij raden daarom aan bij het aanleggen van een netwerkoplossing altijd gebruik te maken van netwerkkabels met 100% koper aders. Want alleen met 100% koper Cat6 netwerkkabels kunt u gegarandeerd de volledige snelheid behalen volgens de ISO/IEC norm.

Specificaties 100% koper netwerkkabels

Netwerkkabels met de hoogste kwaliteit mogen een maximale weerstand van 9,38 Ohm DC per 100 meter bieden. Dit geldt voor netwerkkabels met een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Met een CCA Cat6 netwerkkabel kunnen deze snelheden ook behaald worden maar zal de kabeldikte toenemen.
Daarnaast bieden 100% koper Cat6 netwerkkabels nog andere voordelen tegenover CCA netwerkkabels. Cat6 100% koper netwerkkabels zijn flexibeler, vooral op de lange termijn. Hierdoor is de kans op kabelbreuken aanzienlijk kleiner. Ook kunnen langere afstanden overbrugt worden.

Het grootste online aanbod

Op netwerkkabel.nl vindt u het grootste aanbod netwerkkabels. Bestel daarom nu uw 100% koper Cat6 netwerkkabel op netwerkkabel.nl