Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkkabeltrekkers met veer

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Netwerk kabeltrekker met veer kopen?

Een netwerkkabel op rol door een loze leiding trekken kan een zware, onhandige klus zijn. Een netwerk trekveer is een lange sterke veer die wordt gebruikt als hulpmiddel om een netwerkkabel op rol eenvoudiger door een loze leiding te trekken. Plaatst de veer in een loze leiding en bevestig de netwerkkabel aan de kopse kant. Zodra de netwerkkabel vast zit aan de netwerk kabeltrekker met veer trekt u de kabel voorzichtig door de loze leiding.

Netwerk kabeltrekkers met veer zijn er in verschillende afmetingen. De afmeting die gebruikt wordt is afhankelijk van de afmeting van de loze leiding. 20 meter is de meest gangbare lengte en zal in de meeste gevallen ook voldoende zijn. Uiteraard zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar.