Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkkabeltrekkers met veer

per pagina

Netwerk kabeltrekker met veer kopen?

Een netwerkkabel op rol door een loze leiding trekken kan een zware, onhandige klus zijn. Een netwerk trekveer is een lange sterke veer die wordt gebruikt als hulpmiddel om een netwerkkabel op rol eenvoudiger door een loze leiding te trekken. Plaatst de veer in een loze leiding en bevestig de netwerkkabel aan de kopse kant. Zodra de netwerkkabel vast zit aan de netwerk kabeltrekker met veer trekt u de kabel voorzichtig door de loze leiding.

Netwerk kabeltrekkers met veer zijn er in verschillende afmetingen. De afmeting die gebruikt wordt is afhankelijk van de afmeting van de loze leiding. 20 meter is de meest gangbare lengte en zal in de meeste gevallen ook voldoende zijn. Uiteraard zijn er verschillende lengtes verkrijgbaar.