Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels

CAT5 netwerkkabel kopen?

CAT5 netwerkkabels zijn de meest gebruikte netwerkkabels. CAT5 is de vijfde generatie netwerkkabels en wordt gebruikt voor computer netwerken zoals ethernet verbindingen. CAT5 is de standaard netwerkkabel die gecertificeerd is door de Electronic Industries Association en Telecommunications Industry Association ( bekend als EIA/TIA).

CAT5e specificaties

CAT5e is een specificatie van CAT5 netwerkkabels. Deze kabels bevatten vier paren draden van 100% koper of CCA (koper met een aluminium kern). Met een CAT5e netwerkkabel kan data overgebracht worden met een snelheid van 1000 MB/s, bij een doorvoersnelheid van 100 Megahertz.

CAT5e netwerkkabel kopen

Kies de juiste categorie netwerkkabel en bestel uw CAT5 netwerkkabel voordelig en snel bij netwerkkabel.nl.