Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e netwerkkabels

CAT5 netwerkkabel kopen?

CAT5 netwerkkabels zijn de meest gebruikte netwerkkabels. CAT5 is de vijfde generatie netwerkkabels en wordt gebruikt voor computer netwerken zoals ethernet verbindingen. CAT5 is de standaard netwerkkabel die gecertificeerd is door de Electronic Industries Association en Telecommunications Industry Association ( bekend als EIA/TIA).

CAT5e specificaties

CAT5e is een specificatie van CAT5 netwerkkabels. Deze kabels bevatten vier paren draden van 100% koper of CCA (koper met een aluminium kern). Met een CAT5e netwerkkabel kan data overgebracht worden met een snelheid van 1000 MB/s, bij een doorvoersnelheid van 100 Megahertz.

CAT5e netwerkkabel kopen

Kies de juiste categorie netwerkkabel en bestel uw CAT5 netwerkkabel voordelig en snel bij netwerkkabel.nl.