Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels

CAT6 netwerkkabel kopen?

De CAT6 netwerkkabel wordt door haar stabiele snelheid voornamelijk gebruikt voor computernetwerken, beveiligingssystemen en telefoondiensten. De CAT6 netwerkkabel is de opvolger van de CAT5e netwerkkabel en is tevens ook compatibel met de Cat 5, Cat 5e en Cat 3 kabel-normen.

CAT6 specificaties

Met een CAT6 netwerkkabel kan data stabiel overgedragen worden met snelheden tot één gigabit per seconde en een doorvoersnelheid van 250 MHZ. Dit maakt de kabel uitermate geschikt voor spraakcommunicatie.

Nu online bestellen bij netwerkkabel.nl

Bestel snel en voordelig online in onze shop. Kies de juiste categorie CAT6 netwerkkabel en maak uw netwerk gereed voor snelle verbindingen.