Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 netwerkkabels

CAT6 netwerkkabel kopen?

De CAT6 netwerkkabel wordt door haar stabiele snelheid voornamelijk gebruikt voor computernetwerken, beveiligingssystemen en telefoondiensten. De CAT6 netwerkkabel is de opvolger van de CAT5e netwerkkabel en is tevens ook compatibel met de Cat 5, Cat 5e en Cat 3 kabel-normen.

CAT6 specificaties

Met een CAT6 netwerkkabel kan data stabiel overgedragen worden met snelheden tot één gigabit per seconde en een doorvoersnelheid van 250 MHZ. Dit maakt de kabel uitermate geschikt voor spraakcommunicatie.

Nu online bestellen bij netwerkkabel.nl

Bestel snel en voordelig online in onze shop. Kies de juiste categorie CAT6 netwerkkabel en maak uw netwerk gereed voor snelle verbindingen.