Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netwerkdozen in-/ opbouw - Wit

per pagina

Netwerkdozen kopen?

Indien u elke ruimte van uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van een bekabelde netwerkverbinding is het gebruik van netwerkdozen wellicht een optie. Netwerkdozen zorgen voor een nette afwerking in de ruimte en brengen overzicht aan in het netwerk aangezien de aansluitingen genummerd kunnen worden. Let u wel op dat u voor het afmonteren van een netwerkdoos een stugge netwerkkabel op rol en een LSA netwerktool benodigd bent.

Welke netwerkdoos moet ik kiezen?

Netwerkdozen zijn in diverse varianten te bestellen. Ons assortiment bestaat uit zowel inbouw- als opbouw netwerkdozen en zijn verkrijgbaar in de varianten afgeschermd en niet afgeschermd. Kies de netwerkdoos die dezelfde kenmerken heeft als de netwerkkabel die u gaat gebruiken.