Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden
In de ochtend van 6 april 2021 zagen wij diverse vragen over emails met daarin een betalingsverzoek die uit onze naam zijn verzonden.
De specifieke emailadressen waaraan deze berichten zijn verzonden deed vermoeden dat de gegevens uit onze administratie afkomstig zijn.
Meer informatie: informatiepagina over het datalek van 6 april 2021

Am Morgen des 6. Aprils 2021 erhielten wir diverse Anfragen zu E-Mails mit einer Zahlungsaufforderung, die in unserem Namen verschickt wurden.
Die spezifischen E-Mail-Adressen, an die diese Nachrichten gesendet wurden, weckten den Verdacht, dass die Daten aus unseren Aufzeichnungen stammten.
Mehr Informationen: Informationsseite über die Datenverletzung