Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Klant specifieke pakbon

Het is bij Serverkast.com mogelijk om een bestelling rechtstreeks naar jouw eindklant te verzenden. Hierbij wil je waarschijnlijk niet de leverancier prijsgeven. Daarom bieden wij de optie om een eigen pakbon te maken. Hierop plaatsen wij jouw bedrijfslogo en -gegevens. Het enige wat je hiervoor moet doen is het aanleveren van jouw bedrijfslogo via [email protected]

 

We ontvangen het logo graag in bestandstype .jpeg. Daarna zorgen wij ervoor dat al jouw zendingen voortaan de gepersonaliseerde pakbon bevatten. De verzendverpakking bevat geen enkele vorm van bedrijfsinformatie en wordt afgewerkt met blanco tape.  

 

Contact met onze klantenservice
Heb je vragen over het aanvragen van een eigen pakbon? Onze klantenservice kijkt graag met je mee. We zijn bereikbaar op 074-852 6449, via [email protected] of via onze live chat.  

 

Voorbeeld pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens
Klant specifieke pakbon