Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Klant specifieke pakbon

Het is bij ons mogelijk om een bestelling rechtstreeks naar jouw eindklant te verzenden. Hierbij wil je waarschijnlijk niet de leverancier prijsgeven. Daarom bieden wij de optie om een eigen pakbon te maken. Hierop plaatsen wij jouw bedrijfslogo en -gegevens. Het enige wat je hiervoor moet doen is het aanleveren van jouw bedrijfslogo via [email protected]  

 

We ontvangen het logo graag in bestandstype .jpeg. Daarna zorgen wij ervoor dat al jouw zendingen voortaan de gepersonaliseerde pakbon bevatten. De verzendverpakking bevat geen enkele vorm van bedrijfsinformatie en wordt afgewerkt met blanco tape.  

 

Contact met onze klantenservice
Heb je vragen over het aanvragen van een eigen pakbon? Onze klantenservice kijkt graag met je mee. We zijn bereikbaar op 074-852 6449, via [email protected] of via onze live chat.  

 

Voorbeeld pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens
Klant specifieke pakbon