Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystone netwerkstekkers - Toolless

per pagina

Keystones netwerkstekkers kopen?

Keystones netwerkstekkers kunnen eenvoudig in een keystone patchpaneel geplaatst worden. Op deze manier kunt u een patchpaneel geheel naar wens indelen. Tevens zijn keystone netwerkstekkers uitermate geschikt voor het verlengen van een kabel. In ons assortiment vindt u diverse keystones en kunt u kiezen uit diverse installatiemogelijkheden zoals toolless (geen gereedschap benodigd) of LSA. Houdt dezelfde specificaties aan bij het kiezen van een keystone netwerkstekker als de netwerkkabel die u erop gaat afmonteren.

Keystones netwerkstekkers eenvoudig bestellen

Heeft u keystones netwerkstekkers op een werkdag vóór 16.00 uur besteld dan verzenden wij uw bestelling, mits voorradig, dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw bestelling al de volgende dag op locatie heeft.